Waarom Smartphonica?

Smartphonica biedt u de optie om een refurbished telefoon een nieuw leven te geven. Dit is niet alleen maar goed voor uw beurs, maar ook tevens goed voor het mileu. Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone, maar deze smartphone is niet zomaar een tweedehands telefoon. Er is van alles aan verbeterd, zodat het weer een nieuwe smartphone is. De telefoon wordt volledig gereviseerd en wat aan vervanging toe is, wordt vervangen. Bij aankoop van een refurbished iPhone bij Smartphonica bent u ook nog eens verzekerd met een garantie van 1 jaar. Twijfelt u nog? U kunt altijd contact opnemen via Whatsapp, Facebook, of u kunt gewoon een E-Mail sturen. Wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Wat kan je verwachten?

Wij hanteren op onze website 3 verschillende gradaties om te bepalen in welke staat een iPhone is. Het gaat dan om een telefoon met A-grade, B-grade of C-grade. Elke telefoon werkt precies zoals u hem zou kopen in de winkel ongeacht welke gradatie u aanschaft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over functionaliteit van de iPhone. Toch zijn er wat verschillen in gradaties wat betreft de behuizing van de iPhone. Hieronder kunt u checken welke iPhone het beste bij u past.

  • Bij een A-grade refurbished iPhone zal de behuizing geen tot zeer lichte gebruikerssporen bevatten die met het blote oog nauwelijks tot niet zichtbaar zullen zijn. Het scherm is tevens 100% krasvrij.
  • Bij een B-grade refurbished iPhone zal de behuizing lichte gebruikerssporen bevatten. In combinatie met een anti-transparant hoesje zult u daar helemaal geen zicht meer op hebben. Het scherm is tevens 100% krasvrij.
  • Bij een C-grade refurbished iPhone zal de behuizing zichtbare gebruikerssporen bevatten. In combinatie met een anti-transparant hoesje zult u daar helemaal geen zicht meer op hebben. Het is mogelijk dat het scherm maximaal een aantal lichte krasjes bevat die niet zichtbaar zijn tijdens gebruik van uw telefoon.

Verzeker zelf je iPhone!

Een ongelukje zit altijd in een klein hoekje. Bij aankoop van elke willekeurige iPhone is het verstandig om dus ook een hoesje aan te schaffen om zo schade te beperken. Wij verkopen diverse telefoon hoesjes van standaard kwaliteit tot premium kwaliteit. Ook vind je ze in verschillende uitvoeringen zodat er altijd een design voor jou tussen zit. Om een extra verzekering op je iPhone te hebben is ook verstandig op een screenprotector op je scherm te plaatsen. Wij raden u aan om altijd een screenprotector van glas aan te schaffen. Met deze tips kunt u uw iPhone altijd extra verzekeren tegen ongelukkige schade.